Oldal kiválasztása

Profi webáruház rendszer fejlesztő nélkül CRM és ERP funkciókkal!

Hidra – több, mint webshop!

Kíméld meg magad az új webáruház nyitásának hosszas procedúrájától és indítsd el a fizikai boltodat/boltjaidat is maximálisan kiszolgáló webáruházadat akár már holnap! A Hirda komplex rendszerével megspórolhatod a komoly és hosszadalmas időt igénylő fejlesztési és tesztelési költségeket. 

Egy új webáruháznak nem csak belső funkcióit tekintve kell tökéletesnek lennie, de nagyon fontos hangsúlyt kap a felhasználóbarát kialakítás is. A Hidra hosszú évek tapasztalataira épült, amelynek köszönhetően a Vásárlási folyamaton szó szerint végig vannak kísérve a Látogatók.

Aki nem csak az online világban értékesít, nagyon fontos, hogy a fizikai bolt(ok) és a webáruház(ak) folyamatos szinkronban legyenek. Ez garantálja ugyanis a vásárlók elégedettségét. A Hidra rendszerét úgy formáltuk, hogy az minden tekintetben kiszolgálja az igényeket, amelyek a mindennapi értékesítés (legyen az online vagy offline) során felmerülnek.

A Hidra CRM és ERP funkciókat is ellát, így akár a céged teljes irányítása egy központi rendszerből megvalósítható! Nem kell bonyolult rendszer összekötésekkel küszködni, amellett, hogy a programok előfizetési díjai is megtakaríthatóak vele.

Kinek ajánlott mindenképpen?