Oldal kiválasztása

Nem elég egy jó ötlet!

Nem elég a jó kinézet!

Nem elég a jó landing page!

Nem elég a sok hasznos blogbejegyzés!

Melyek azok a dolgok, amelyek nélkül soha nem lesz teljes a weboldalad?

Kapcsolattartás:

honlap elem Ma már kevesen engedhetik meg maguknak, hogy nem elérhetőek. Az állandó elérhetőség az, ami bizalmat és megbecsülést von maga után.

honlap elem A hírleveleknek – bár sokak számára meglepő lehet – még mindig jó eredményeik vannak! A lényeg, hogy olyan témákat tegyen bele, ami valban érdekli a célközönséget.

Sajtókapcsolatok:

honlap elem Tud-e olyat mondani, aminek hírértéke van? Meg tudja mozgatni az újságírók fantáziáját? Ha igen, akkor nem feltétlenül kerül pénzbe egy-egy jó PR cikk. 

honlap elem Hiába a jó hír, ha nem tudja, kinek is kell elmesélnie. A sajtókapcsolatokat folyamatosan ápolni kell, hogy mindig legyen hely Ön számára.

Social média tevékenység:

honlap elem A Facebookon való megjelenés ma már elengedhetetlen része a cégeknek. Az emberek javarészt ezen a portálon mozognak, így a legegyszerűbb onnan átcsábítani a látogatókat a honlapra.

honlap elem  Nem csak Facebook! A weboldal jó pozícionálásához számos más portálon is ajánlott a megjelenés. Linképítés, G+ tartalom karbantartás,  Youtube csatorna kreatív videókkal és még sorolhatnám!