Oldal kiválasztása

Profi webáruház rendszer fejlesztő nélkül
CRM és ERP funkciókkal!

Hidra – több, mint webshop!

Kíméld meg magad az új webáruház nyitásának hosszas procedúrájától és indítsd el a fizikai boltodat/boltjaidat is maximálisan kiszolgáló webáruházadat akár már holnap! A Hirda komplex rendszerével megspórolhatod a komoly és hosszadalmas időt igénylő fejlesztési és tesztelési költségeket. 

Egy új webáruháznak nem csak belső funkcióit tekintve kell tökéletesnek lennie, de nagyon fontos hangsúlyt kap a felhasználóbarát kialakítás is. A Hidra hosszú évek tapasztalataira épült, amelynek köszönhetően a Vásárlási folyamaton szó szerint végig vannak kísérve a Látogatók.

Aki nem csak az online világban értékesít, nagyon fontos, hogy a fizikai bolt(ok) és a webáruház(ak) folyamatos szinkronban legyenek. Ez garantálja ugyanis a vásárlók elégedettségét. A Hidra rendszerét úgy formáltuk, hogy az minden tekintetben kiszolgálja az igényeket, amelyek a mindennapi értékesítés (legyen az online vagy offline) során felmerülnek.

A Hidra CRM és ERP funkciókat is ellát, így akár a céged teljes irányítása egy központi rendszerből megvalósítható! Nem kell bonyolult rendszer összekötésekkel küszködni, amellett, hogy a programok előfizetési díjai is megtakaríthatóak vele.  

Kinek ajánlott mindenképpen?

1500-2000
kiküldött csomag/év felett
CRM és ERP
szüksége esetén
Több webáruház,
fizikai bolt esetén

Indítsd el webáruházadat azonnal!
Telepítsd, töltsd fel tartalmaidat és már indulhat is az értékesítés!

Szükségem van rá! Lássuk az ajánlatot! >

Kiemelt előnyök

Egy adminisztrációs felület- korlátlan webáruház

Akár több webáruház összekapcsolt rendszerét is egy központi felületről kezelheted!

Felhasználóbarát kialakítás

Modulok egyértelmű és gyors telepítése, pillanatok alatt

Személyre szabható design

Egyedi arculat, végeláthatatlan beállítási lehetőség ajándék sablonokkal

Időtakarékos kiszolgálás

Elégedett vásárlók hatékony kiszolgálással!

CRM és ERP rendszerként is használható felület

Hatékony ügyfélkezelés, átláthatóbb, gyorsabb bevételezés 

Kiváló statisztikai kimutatások

Maximális értékesítési- és marketing támogatás

Egy komplett ügyviteli rendszer kiváltható vele! 

Többek között ügyfélnyilvántartás, raktárkezelés, termékkövetés, haszonkulcs kezelés és számlázás egyhelyről!

Tömeges termék betöltés!

Vége az időrabló termékfeltöltésnek!Tömeges import és export lehetőség néhány gombnyomással táblázatból.

Garancia és támogatás

100% támogatás az oldal kialakításával kapcsolatban, igény szerint betanítási lehetőség Teljeskörű garancia az alaprendszerre!

 Tedd egyszerűbbé, hatékonyabbá vállalkozásod működését!

Kezelj egy központi helyről mindent!

Kérem az ajánlatot! >

Hihetetlen, de ez még mindig csak a töredéke annak, amire valójában képes a rendszer! A Hidra vállalkozói szemmel lett kialakítva, éppen ezért rengeteg olyan apró fejlesztés is belekerült, amely megkönnyíti a cégvezető és az alkalmazottak mindennapi munkáját.

Ilyen például a beépített kalkulátor, ami bármikor jól jöhet. A vállalkozók munkája sokszor bőven sötétedés után ér véget, így a kijelző bármikor nappaliból éjszakai módra váltható. A karbantartási üzemmód központi helyen, jól látható helyen van felültetve – így mindig biztos lehetsz benne, hogy webáruházad elérhető-e. Az admin felülete 90%-ban fordított angol és magyar nyelvre egyaránt.

Természetesen ez még nem minden! Lássuk milyen alapfunkciók érhetőek még el!

Gyorsítótár – a webshop villámgyors betöltése érdekében! Rendelés kereső funkció – mindig rendelkezésre áll, hogy bármikor hozzáférj. Vásárlói csoportok kezelése.
Kiemelt rendelési számok jól látható helyen. Így mindig szem előtt vannak a teendők! Sales history. Kizárólag az adminoknak látható megjegyzési modul.
Korlátlan vásárlói státusz – igény szerint automata levelekkel összekötve ADV profit modul – termékköltség, szállítási költség és egyéb díjak pontos számításához. Alacsony készlet esetén jól látható termékjelölés.
Packaging modul – egy zseniális fejlesztés, amin keresztül ellenőrizhető vonalkóddal, hogy minden belekerült-e a szállítandó csomagba. GLS címkenyomtatás. Szállítási díj súly alapján. Visszamenőleg ellenőrizhető készletmozgás.
Variánsok teljes körű kezelése. Letölthető termék opció nem fizikai termék esetén. Illetve termékadatlapra dokumentum feltöltési lehetőség. Több webáruház termékeinek kezelése egyidejűleg – valós időben módosulnak az árak minden domain alatt.
Kimutatások a termék adatlapon: mikor, milyen áron, stb. került értékesítésre. Google Calendar – hogy jól látható legyenek a kollégák szabadságai, a kitűzött megbeszélések időpontjai, stb. Keresőoptimalizálási eszközök – hogy az első között találjanak rád a google-ben!

Szeretnék én is egy ilyen webáruházat!

Kérem az ajánlatot! >

Az üzletek egyik kulcsfontosságú alapfeladata a beszerzés. Ha a beszerzés akadozik, az gyakorlatilag kirúgja a szék lábát a megfelelő napi működés alatt. A Hidra rendszerén keresztül a beszerzés menete és nyomon követése olyannyira átlátható és stabil, hogy ezen a területen mindig nyugodt lehet a cégvezető.

Minden beszállítót külön-külön lehet kezelni és az összes fontos adatukat rendezetten fel lehet vezetni. Éppen ezért a Hidra rendszere címtárként is használható.

Milyen alapfunkciókat nyújt a beszerzés modul?

Automatikus rendelés leadása beszállítók felé alacsony készletküszöb esetén. Akár mínusz értékű készletet is kezel a rendszer, ha valami elfogyott, akkor is érkezhet megrendelés. Szállítói főkönyv, amelyen keresztül nyomon követhetőek a számla kifizetések, a költségek és gyors fizetési opciót is tartalmaz. Gyors termék hozzáadása funkció, ha még nincs fent a webáruházban a termék.
Automata beszállítói sablon levelek. Egyedi adókulcs beállításának lehetősége. Teljes körű termék keresési, szűrési lehetőség.
Purchase Order Status Fix cost method, amely a legutolsó beszerzési árakkal számol. HAMAROSAN:
First in first out rendszer

A Hidrán keresztül egyébként sok különböző automatizmus állítható be, amelyekkel további értékes munkaidőt lehet megspórolni. A rendszer képes bizonyos feltételeknek megfelelően állítani a státuszokat, automatikusan generálni a címkét, leveleket küldeni és még sorolhatnánk.

Legyen Neked is profi, komplex webáruházad!

Kérem az ajánlatot! >

A Hidra olyan funkciókat tartalmaz, amely egy fizikai üzlet vezetésénél óriási előnyt jelent. Nincs kellemetlenebb annál, amikor a technika miatt kell várakoztatni a vásárlót a pénztárnál vagy a rendszertelen működés miatt az eladó elveszik a részletekben.

A Hidra akár több üzletet is képes kezelni egy raktárkészletre. Több pénztár kezelésére van lehetőség, ahol az eladók saját adminisztrációs felületről dolgozhatnak, ezáltal nem zavarják egymás munkáját.

Az egyes pénztárak statisztikai adatai külön-külön elérhetőek, gyakorlatilag azonnal láthatóak a napi bevételek részletezve: külön készpénzes és külön bankkártyás fizetésekre bontva.

A pénztár modulban az eladó bármire rá tud szűrni legyen szó termékről vagy vásárlói adatokról.

Ha bejön az üzletbe egy másik vásárló, akkor a megkezdett folyamatot akár fel is lehet függeszteni, majd miután távozott vissza lehet hívni a rendszerből, így a sietős üzletek is gyorsan megvalósíthatóak anélkül, hogy a megkezdett munkát félre kellene dobni.

Óhatatlanul előfordul, hogy egy-egy terméket visszahoznak a vásárlók. A vásárlás mellé nyomtatott árukísérő alapján ez pillanatok alatt megvalósítható, ráadásul a rendszer külön statisztikát készít ezekről a visszárukról, amely alapján a vezető döntéseket hozhat.

A pénztár modulon belül az eladónak lehetősége van egyedi kedvezményt adni a vásárlóknak, magát a termék árát is átírhatja vagy kuponkódot is begépelhet. Több termék esetén akár soronként is megadhatja a kedvezményeket. A számlát pedig egy gombnyomással ki tudja állítani.

Ebből a modulból olyan termékek is kezelhetővé válnak, amelyeket valamiért a webáruházban nem szeretnél feltölteni (például nagyon kicsi kosárérték esetén, amikor nem érné meg webáruházban értékesíteni az adott terméket, de személyesen bárki megvásárolhatja).

Tedd egyszerűbbé, hatékonyabbá vállalkozásod működését!

Kezelj egy központi helyről mindent!

Kérem az ajánlatot! >

Hidrával kompatibilis rendszerek

A rendszer képes XML-ek automatikus generálására.

További népszerű, elérhető funkciók, modulok

Marketing funkciók

 • Pontrendszer
 • Egyszerű és limitált akció, személyre szabható kedvezmények
 • Központosított kedvezmények – több webáruház kedvezményeinek kezelése egyhelyről
 • Vásárlói csoportok külön árazása
 • Kuponkód
 • Cashback
 • Termékajánlatok a visszaigazoló levélben
 • Szerencsekerék
 • Ajándékkártyák
 • Keresztértékesítési modulok
 • Hírlevélküldő rendszer
 • SMS kampányok
 • SEO modulok
Támogató eszközök

 • Leltárkezelő
 • Árajánlatadó
 • Stock manager leltár- és árukészlet kezelő
 • Report modulok
 • Vásárló figyelmeztető rendszer
 • GDPR
 • Paypal fizetés
 • Rendelés szétválasztása

El akarom indítani a webáruházamat!

Kérem az ajánlatot! >